top of page

Midweek Persoonlijke Ontwikkeling voor Vrouwen in Spanje
12 tot 17 maart 2023

Ben je vrouw, ondernemend en ambitieus? En kom je zo je uitdagingen tegen in het combineren van werk en gezin, carrière en partner, of het samenwerken met zich profilerende collega􏰲s?
Gun jezelf dan deze midweek van persoonlijke ontwikkeling en reflectie met gelijkgestemde vrouwen in Spanje.

Als je dit herkent: 

 • 􏰳  de balans bewaren tussen in je privéleven en je professionele bestaan valt niet mee

 • 􏰳  het gaat best goed maar.....􏰴je wilt nog zoveel meer!

 • 􏰳  je vindt het soms lastig om (tijdig) je mening te laten horen

 • 􏰳  ondanks hard werken kom je naar verhouding niet vooruit in je carrière

 • 􏰳  je hoort belangrijke informatie vaak als laatste

 • 􏰳  je vindt het moeilijk om bij je standpunt te blijven in discussies

 • 􏰳  je wilt leren hoe je anderen kunt overtuigen van je ideeën of argumenten

 • 􏰳  het lukt niet altijd om je grenzen aan te geven

 

Ga dan mee naar Spanje en ontwikkel jouw kracht en kwaliteiten!

 

Wat kun je verwachten?

 

In deze midweek werk je in Spanje samen met ons gedurende 4 dagen aan je persoonlijke ontwikkeling. Voordat je aan het programma begint, helpen we we je om aan de hand van bepaalde vragen je leervraag of ontwikkelpunt te formuleren.  Tussen de thema's door zijn er intervisiemomenten, en elke deelneemster rondt af met een individueel coach gesprek.

 

De dagen zijn gevuld met een combinatie van leren (theoretische uitleg) en ontwikkelen (bespreken, oefenen, reflecteren) en starten met een gezamenlijk ontbijt om 09.30 uur.  We eindigen de groepssessies elke dag om 15 uur, en de tijd daarna kun je naar eigen idee invullen. Je krijgt wel een opdracht mee voor de volgende dag.

We organiseren deze week in Finestrat aan de kust van de Costa Blanca in Spanje. Finestrat is een authentiek dorp aan de voet van de Puig Campana met diverse wandel- en fietsmogelijkheden. In het dorp zijn diverse horeca gelegenheden, en de mooie stranden van Vilajoyosa zijn dichtbij.

Dag 1, 12 maart: aankomst op eigen gelegenheid. Als je vliegt wordt de transfer vanaf het vliegveld van Alicante naar Finestrat door ons verzorgd.

Avond: welkomst-barbecue om kennis te maken met Eefje Veenvliet en Monique van de Liefvoort, en de groep

Dag 2, 13 maart. Thema: Wie ben ik

Vandaag onderzoeken we samen welke kwaliteiten en talenten je hebt. We leren elkaar nog wat beter kennen en wisselen met elkaar uit hoe jij sturing geeft aan je werk, je gezin, je leven...Herken je je patronen, wat je daarmee hebt ontwikkeld, en wat onderbelicht is gebleven?​ Wat zou je daaraan willen toevoegen voor de toekomst? 

Dag 3, 14 maart. Thema: Ik in verbinding met de ander

Een dag over de impact van je eigen gedrag op anderen, en het gedrag van anderen op jou. Wat gebeurt er met jou in contact met die ander? Ga jij leiden of volgen? Wat is jouw communicatiestijl, en is die effectief? Je leert vaardigheden die jouw communicatie meer impact geven.

Dag 4, 15 maart. Thema: Rollen, positionering en presentatie

Bij dit thema bekijken we de ruimte die jij letterlijk en figuurlijk inneemt. Welke rollen neem jij aan en hoe kun je je positie vergroten of verbeteren? Je leert o.a. om duidelijker te zijn en jezelf steviger neer te zetten.

Dag 5, 16 maart: Thema: ik geef sturing aan mijn toekomst

Vandaag leer je hoe je meer invloed kunt uitoefenen (binnen je werk of privé omgeving) zonder je authenticiteit te verliezen. We vertellen over krachtenvelden en (groep)dynamieken en zetten systemisch werk in om de voor jouw relevante krachtenvelden zichtbaar te maken.

Na de lunch ronden we met de groep af, en kijken we terug op de avonturen van de week. Daarna heb je een individueel coach gesprek met Monique of Eefje om voor jezelf goed af te ronden, of te bepalen wat jij nog nodig hebt.

's Avonds vieren we samen het einde van deze midweek, en de toekomst die je tegemoet gaat en die je zelf gaat vormgeven.

Dag 6, 17 maart. Vertrek van de locatie.

 

W􏰒􏰙omen only􏰒􏰊􏰛􏰵

Gun jezelf deze midweek vol persoonlijke ontwikkeling met gelijkgestemde dames. Leer, reflecteer en onderzoek onder begeleiding van vrouwelijke professionele leiderschapscoaches, met tientallen jaren ervaring in coaching, training en procesbegeleiding bij ontwikkeling

​Investering

Jouw investering voor deze combinatie van 4 dagen persoonlijke ontwikkeling en tijd voor jezelf onder de Spaanse zon is inclusief:

 • transport van en naar de luchthaven van Alicante*,

 • verblijf op basis van halfpension (logies**, ontbijt, lunch, welkom barbecue en afsluitend diner, warme en koude dranken, en fruit)

 • 􏰳leren, ontwikkelen maar ook ontspannen met een kleine groep vrouwen (maximaal 8 deelnemers) die even ondernemend en ambitieus zijn als jij;

 • 􏰳 inzichten waar je mee verder kunt, energie, motivatie en zelfvertrouwen;

 • 􏰳 nieuwe contacten en wie weet􏰴; vriendschappen

 

Totaalprijs € 1.445,= inclusief 21% btw (€ 1.195, = ex btw)

Deze kosten zijn voor zelfstandig ondernemers fiscaal aftrekbaar als trainingskosten. 

 

*Je bent zelf verantwoordelijk voor je vlucht naar en van Alicante.

**Prijs is gebaseerd op het delen van een Spaans verblijf met andere deelnemers. Je beschikt wel over een individuele slaapkamer.  

Wil je meer informatie of wil je je inschrijven? Neem dan contact op met Monique van de Liefvoort of Eefje Veenvliet

 

bottom of page