top of page

Of u nu een formele of informele leidinggevende rol heeft of ambieert, de coaches van DUX. begeleiden u naar de volgende stap in uw leiderschapsontwikkeling.

 

Wat wij doorvoor inzetten? Een combinatie en gebalanceerde mix van passie voor mensen, psychologische expertise, bedrijfskundige kennis en (internationale) ervaring in leiderschapsposities en verandervraagstukken.

Wij gaan op basis van een gerichte doelstelling samen met u aan de slag. Weet u nog niet precies wat uw doelstelling is? Dan helpen we u met het verwoorden van een heldere en concrete van wat u wilt bereiken. 

Omdat wij geloven in de kracht van verbinding en vertrouwen tussen coach en cliënt gaan we een samenwerking in een coaching traject pas aan als beide partijen zich goed voelen bij het contact.  Het is een belangrijke voorwaarde voor het slagen van een proces als zowel coach als coachee geloven dat zij de juiste partij zijn voor elkaar. Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek is dan ook altijd onze eerste stap.

Coaching sessies zijn altijd 100% vertrouwelijk. 

Coaching sessies duren gemiddeld 1,5 uur en kunnen -uiteraard in corona veilige omstandigheden - bij ons op kantoor of via een videoverbinding verlopen, 

 

Heeft u een concrete coachingsvraag of wilt u gewoon graag een keer sparren met één van onze coaches?

 

Neem dan contact op met Monique van de Liefvoort voor een vrijblijvende afspraak.

Backpackers die zich op een toneelvoorui
bottom of page