top of page

Als u met mij in gesprek gaat krijgt u nieuwe inzichten door de vragen die ik stel. Samen onderzoeken we verschillende perspectieven, en vervolgens help ik u, maar ook teams en organisaties, met het ontdekken en ontwikkelen van de volgende nodige stappen naar wat u wilt bereiken. Dat kan een persoonlijke ambitie zijn, of een cultuur- of samenwerk-vraagstuk. Ik zie mogelijkheden in en voor mensen, vaak nog voor ze die zelf herkennen. En wat ik vaak terug hoor van mijn klanten is dat ik hen inspireer en motiveer in het omgaan met veranderende factoren in hun eigen situatie of omgeving.

 

In een eerdere carrière als Marketing Directeur bij grote internationale organisaties voelde ik de behoefte groeien om mijn focus te verleggen naar zinvol werken met mensen.

 

Ik besloot extra opleidingen in o.a. psychologie, psychopathologie en coaching- en counseling methodieken te gaan volgen, en ben gecertificeerd NLP Master Trainer van de Society of NLP. 

Naast vragen over (persoonlijk) leiderschap en persoonlijke effectiviteit ga ik ook graag met u in gesprek over thema’s als effectiever communiceren, doelgerichtheid, strategie, en ondernemerschap.

Monique van de Liefvoort
Managing Director
M +31(0)6-46200313

Monique 07-05-2021 jasje groen.jpg
bottom of page