Monique van de Liefvoort.

‘Ik zie mogelijkheden in en voor mensen, vaak nog voor ze die zelf herkennen. Door de juiste vragen te stellen krijgen mensen nieuwe inzichten. Vervolgens help ik hen, maar ook teams en organisaties, graag met het ontdekken en ontwikkelen van de volgende nodige stappen naar wat zij willen bereiken. Dat kan een persoonlijke ambitie zijn, of een cultuur- of samenwerk-vraagstuk. Wat ik vaak terug hoor van klanten is dat ik hen inspireer en motiveer in het omgaan met veranderende factoren in hun eigen situatie of omgeving.’

Ik ben eigenaresse van DUX. In een eerdere carrière als Marketing Directeur bij grote internationale organisaties voelde ik de behoefte groeien om mijn focus te verleggen naar zinvol werken met mensen. Ik besloot extra opleidingen in o.a. psychologie en coaching- en counseling methodieken te gaan volgen, en ben gecertificeerd NLP Master Trainer van de Society of NLP.

Naast vragen over (persoonlijk) leiderschap ga ik met klanten ook in gesprek over thema’s als effectiever communiceren, strategie, persoonlijke effectiviteit en ondernemerschap.

Monique van de Liefvoort
Managing Director
M +31(0)6-46200313

monique@duxleadership.com