top of page

Omdat u in onze training ‘Persoonlijke Effectiviteit’ aan de slag gaat met een leerdoel dat u zelf bepaalt, zult u dit ontwikkel-programma ervaren als individueel maatwerk. U krijgt met onze begeleiding, tools en handvatten aangereikt waarmee u als het ware uw 'gereedschapskist' vult om effectiever te zijn in zowel uw privé als persoonlijke leven.

 

Heeft u nog niet helemaal helder waar u nog effectiever in zou willen, of kunnen, worden? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken; onze aanpak helpt u met het duidelijk formulieren van een ontwikkeldoel.

Vervolgens leert u hoe u de regie kunt voeren op het bereiken van uw doelen, en raakt u vertrouwd met belangrijke principes van zelfmanagement

De doorlooptijd van dit programma bedraagt een half jaar en omvat zowel individuele coachings- en trainingsmomenten, als groepsbijeenkomsten, en uit te voeren opdrachten. Zolang er corona maatregelen zijn bestaat het programma uit een mix van veilige live bijeenkomsten en online activiteiten.

We werken in opleidingsgroepen van maximaal 8 deelnemers. 

Heeft u interesse in het programma Persoonlijke Effectiviteit? Schrijf u dan hier in voor een groep, of neem contact met ons op voor een in-company variant voor een programma Persoonlijke Effectiviteit voor een team binnen uw eigen organisatie.

bottom of page