top of page

Door personal coaching krijgt u de nodige begeleiding en mentale ondersteuning om uzelf verder te ontwikkelen richting een doel, een ambitie of een verandering die u zou willen aanbrengen in uw professionele of persoonlijke leven.

Onze coaches nodigen u uit om in de spiegel te kijken, de balans op te maken en de energie te richten op het versterken van uw competenties, het nemen van bepaalde hordes of het aangaan van uitdagingen. Ook kan coaching belemmeringen wegnemen die u beperken om effectief en prettig te functioneren of samen te werken met anderen.

Omdat wij geloven in de kracht van verbinding en vertrouwen tussen coach en cliënt gaan we een samenwerking in een coaching traject pas aan als beide partijen zich goed voelen bij het contact.  Het is een belangrijke voorwaarde voor het slagen van een proces als zowel coach als coachee geloven dat zij de juiste partij zijn voor elkaar. Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek is dan ook altijd onze eerste stap.

Coaching sessies zijn altijd 100% vertrouwelijk. 

Coaching sessies duren gemiddeld 1,5 uur en kunnen -uiteraard in corona veilige omstandigheden - bij ons op kantoor of via een videoverbinding verlopen, 

 

Heeft u een concrete coachingsvraag of wilt u gewoon graag een keer sparren met één van onze coaches?

 

Neem dan contact op met Monique van de Liefvoort voor een vrijblijvende afspraak.

Navigeren in Woods
bottom of page