Wij coachen managers, directie en bestuurders

Wij staan leidinggevenden, directie en bestuurders bij in de uitdagingen die zij ondervinden. Met een combinatie van psychologische expertise, bedrijfskundige kennis en eigen (internationale) ervaring in leiderschapsposities begeleiden wij u doorheen uitdagingen, en zo nodig naar gewenste gedragsverandering voor meer persoonlijke of functionele effectiviteit.

Op basis van een gerichte doelstelling gaan we samen met u aan de slag. We helpen u daarbij ook bij de belangrijke eerste stap; nl. een heldere formulering van de uitdaging waar u voor staat.

Omdat wij geloven in de kracht van verbinding tussen coach en cliënt gaan we een samenwerking in een persoonlijk of executive coaching traject pas aan als beide partijen zich goed voelen bij het contact, en geloven dat zij de juiste partij zijn voor elkaar. Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek is dan ook altijd onze eerste stap.

Coachen is altijd veilig en kan zowel in persoon als via een videoverbinding

Coaching sessies duren gemiddeld 1,5 uur en kunnen via een videoverbinding of in persoon plaatsvinden, uiteraard met een veilige afstand van minstens 1,5 meter.

Heeft u een coachingsvraag? Neem dan contact op met Monique van de Liefvoort voor een vrijblijvende afspraak.