Bent u leidinggevende, en heeft u nood aan advies m.b.t. leiderschap, communicatie of samenwerking  of wilt u sparren met een ervaren adviseur? 

Dan kunt u een afspraak maken voor een online consult.

Waarom een online spreekuur?

Wij kunnen ons voorstellen dat u als leidinggevende tegen een uitdaging aan loopt waar u even over zou willen sparren met een externe, ervaren adviseur. Bijvoorbeeld over vraagstukken op het gebied van onderlinge communicatie, samenwerken, gedrag van uw medewerkers, productiviteit, verzuim, of een andere vraag op het gebied van leiding geven of aansturen.

Naast de mogelijkheid om een coaching sessie te boeken van 1,5 tot 2 uur bieden we u de gelegenheid om in een tijdsbestek van 1 uur via een videoverbinding met een specialist van DUX Leadership in gesprek te gaan. Zo krijgt u snel kwalitatief advies, bespaart u tijd, en blijft u veilig.

Hoe werkt dit online consult?

Het online spreekuur werkt via een videoverbinding, en op afspraak.  U neemt telefonisch contact met ons op, of door een email te sturen. Daarop krijgt u van ons de keuze uit data en tijdstippen die nog mogelijk zijn, en maken we een afspraak voor ons gesprek. Na betaling van de factuur die volgt krijgt u de gegevens die u nodig heeft om de videoverbinding tot stand te brengen.

Het tarief voor een video-gesprek van 1 uur is € 110,= plus 21% BTW. Het is ook mogelijk om een abonnement aan te gaan voor 5 gesprekken (€ 495,= plus 21% BTW) of 10 gesprekken (€ 950,= plus 21% BTW)..

Onze gesprekken zijn in principe 1-op-1, en blijven vertrouwelijk. Er worden door ons geen verslagen, notities of opnames gemaakt.

Heeft u een vraagstuk of uitdaging met betrekking tot leidinggeven aan één of meer medewerkers? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.