Wij helpen u de nieuwe leidinggevende te vinden die u zoekt

Waarom u ons zou inschakelen om een leidinggevende voor u te vinden? Omdat wij inzicht hebben in welke kandidaten bij uw  organisatie passen. Niet alleen in kennis en kunde maar ook in persoonlijkheid. Iemand die vakbekwaam is, maar ook goed past bij de cultuur van uw organisatie. 

Daarom beginnen we een search opdracht met gesprekken met u en een aantal van uw medewerkers om een goed beeld te krijgen bij de persoon die u zoekt, en de randvoorwaarden van de functie. We onderzoeken o.a. wat de vacante functie precies is, hoe die rol past in uw organisatiestructuur, en wat u van de nieuwe leidinggevende verwacht. Daarna gaan we in ons netwerk op zoek naar de juiste kandidaten. Die bevragen we eerst zelf in een persoonlijke gesprek zodat we een selectie kunnen maken van kandidaten die we aan u willen voorstellen. Tijdens onze samenwerking wordt uw organisatie dus niet extra belast met het zoeken en selecteren van geschikte kandidaten en kunt u zich blijven concentreren op uw onderneming.

Als wij de eerste selectie hebben gemaakt stellen we de kandidaten aan u voor met een uitgebreid profiel op papier, en een toelichting van onze kant. De volgende stap is dan een persoonlijk gesprek met de kandidaten die u geschikt lijken uit onze voorselectie.  

Bent u op zoek naar mensen voor een vacante leidinggevende functie? Bel of mail ons gerust met uw vraag.