Esther van der Aa.

‘Als wat je denkt, zegt en voelt in lijn ligt met hoe je handelt ben je trouw aan jezelf, en dat zal onder andere je werkplezier vergroten. Bewustwording en ontwikkeling op die aspecten, daar lever ik graag een bijdrage aan.

Ik ben van het Hoe en Waarom, van de Analyse, de Kern, de Verdieping en Bezieling. Van de Mogelijkheden, de Oplossing en het Resultaat. Vanuit een veilige bedding zet ik teams en personen aan om in beweging te komen. Om ineffectie(f)(ve) gedragspatronen, denkwerk en dynamiek te transformeren naar autonomie en levenskunst.

Esther bemiddelt in conflicten en begeleidt teams en professionals bij het realiseren van hun doelen en ambities. Ze is opgeleid als mediator en coach en deed veel ervaring op in de financiƫle dienstverlening en de zorg. Ter verdieping studeerde zij aan de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie. Binnen Habilis Mens In Werk richt Esther zich op coaching en procesbegeleiding, gericht op het verbeteren van (persoonlijk) leiderschap, functioneren, samenwerken en communiceren.